• 0745331719
 • office@koronas.ro

Termeni si conditii de utilizare a site-ului www.koronas.roA. Definitii

In cuprinsul prezentului document, urmatorii termeni folositi cu majuscule vor avea, daca din context nu rezulta altfel, intelesurile specificate mai jos:

SITE: reprezinta SITE-ul Internet apartinand KORONAS IMPEX SRL, care se afla la adresa www.koronas.ro , prin intermediul caruia UTILIZATORUL are acces la informatii privind serviciile si produsele oferite de catre KORONAS IMPEX SRL.

KORONAS: reprezinta societatea comerciala KORONAS IMPEX SRL, cu sediul in strada Avram Iancu nr. 28E, Sighetu Marmatiei, judetul Maramures, inregistrata la Registrul Comertului Bucuresti sub nr. J24/539/1992 si avand Codul Unic de Inregistrare 3625195, atribut fiscal RO.

UTILIZATOR: reprezinta persoana care acceseaza SITE-ul, in scopuri private sau profesionale si care a acceptat TERMENII SI CONDITIILE prezentului SITE, indeplinind in acest sens toate cerintele unui vizitator al site-ului.

UTILIZARE ABUZIVA: reprezinta utilizarea SITE-ului intr-un mod contrar practicii in domeniu, a reglementarilor si ale legislatiei in vigoare sau in orice alt mod care poate produce prejudicii KORONAS.

B. Continutul site-ului

B.1. Informatiile publicate pe SITE sunt informatii de interes general despre KORONAS, produsele comercializate de acesta, informatii despre partenerii sai cat si alte informatii considerate de KORONAS ca fiind de interes pentru UTILIZATORI.

B.2. Informatiile sunt puse la dispozitia UTILIZATORILOR de regula, in mod gratuit. KORONAS isi rezerva dreptul de a implementa anumite servicii pe SITE ce vor fi oferite contra cost UTILIZATORILOR.

B.3. KORONAS este detinatorul tuturor drepturilor de proprietate intelectuala asupra SITE-ului, respectiv asupra design-ului si continutului acestuia.

B.4. UTILIZATORUL are obligatia de a respecta toate drepturile de proprietate intelectuala ale KORONAS, prevazute de legislatia in vigoare.

C. Utilizarea site-ului

C.1. UTILIZATORUL se obliga sa acceseze si sa utilizeze SITE-ul in scopuri si prin mijloace care sa nu constituie o utilizare abuziva.

D. Limitarea raspunderii KORONAS IMPEX S.R.L

D.1. Raspunderea pentru continutul SITE-ului: - KORONAS nu este si nu poate fi facut responsabil pentru prejudiciile create de erorile, neacuratetea sau neactualizarea informatiilor publicate sau mentinute pe SITE, care nu se datoreaza culpei sale.

D.2. In cazul in care preturile sau alte detalii referitoare la produse/promotii au fost afisate/comunicate gresit, inclusiv din cauza faptului ca au fost introduse gresit in baza de date, ne alocam dreptul de a anula livrarea respectivului produs si de a anunta clientul telefonic/e-mail in cel mai scurt timp despre eroarea aparuta, daca produsul nu s-a livrat inca.

D.3. Caracteristicile produselor prezentate pe SITE sunt preluate / puse la dispozitie de producatori si/ furnizori si KORONAS nu isi asuma raspunderea pentru corectitudinea acestor informatii.

D.4. Preturile produselor de pe acest SITE pot suferi modificari neanuntate. Promotiile prezentate pe SITE sunt valabile in perioada de timp mentionata. In cazul in care nu se mentioneaza o perioada de timp, acestea sunt valabile in limita stocurilor disponibile.

D.5. Tuturor comenzilor KORONAS va transmite un termen de livrare specific pentru fiecare produs, iar in cazul in care livrarea intarzie din motive independente de KORONAS, acesta va transmite un nou termen de livrare motivand totodata intarzierea, iar daca furnizorii/producatorii nu mai detin sau produc un anumit model de produs KORONAS isi rezerva dreptul sa anuleze comanda anuntand clientul telefonic/e-mail in cel mai scurt timp. Toate produsele prezentate pe acest SITE sunt disponibile in limita stocului fizic disponibil. In cazul epuizarii stocului comanda va fi anulata. Pentru comenzile achitate se va proceda la restituirea contravaloarii in contul din care a fost efectuata plata.

D.6. De asemenea, imaginile sunt prezentate pe SITE cu titlu de exemplu, iar produsele livrate pot diferi de imagini in orice mod datorita modificarii caracteristicilor sau design-ului, fara notificare prealabila de catre producatori.

D.7. KORONAS isi rezerva dreptul sa completeze si sa modifice orice informatie de pe SITE.

D.8. Orice problema cauzata de produsele si serviciile prezentate pe SITE se va solutiona pe cale amiabila in termen de 15 zile lucratoare de la data sesizarii in scris a problemelor de catre UTILIZATOR.

 • Va rugam sa transmiteti sesizare in legatura cu aceste probleme catre KORONAS prin mijloacele specificate in sectiunea "Contact".
 • Acest serviciu poate fi efectuat contra-cost, in functie de fiecare producator in parte.
 • Nota – orice interventie neautorizata, duce implicit la pierderea garantiei produsului!

 • E. Pierderi/Costuri suplimentare.

  KORONAS nu raspunde de nicio pierdere, costuri, procese, pretentii, cheltuieli sau alte raspunderi, in cazul in care acestea sunt cauzate direct de nerespectarea Termenilor si Conditiilor.

  E.1. KORONAS nu raspunde pentru prejudiciile create ca urmare a nefunctionarii Site-ului precum si pentru cele rezultand din imposibilitatea de accesare a anumitor link-uri publicate pe Site.

  E.2. KORONAS nu raspunde pentru defectiuni tehnice ale retelei/ echipamentelor ce apartin operatorilor de telefonie mobila/ procesatorului de plati, etc.

  F.Utilizarea Browser-ului Internet.

  F.1. Va informam ca eventualele reclamatii privind deficientele estetice ale produselor, vor fi luate in considerare si vor fi analizate doar daca acestea se reclama in primele 48 ore de la momentul receptiei produsului.

  F.2. Modalitatile de plata pentru finalizarea unei comenzi online sunt: numerar la livrare, ordin de plata.

  F.3. Transmiterea comenzii nu reprezinta si confirmarea acesteia. Dupa preluarea comenzii, aceasta va fi procesata de catre operatorii nostri in vederea confirmarii si stabilirii detaliilor de livrare. Comanda va fi transmisa de catre cumparator prin e-mail sau WhatsApp, impreuna cu datele de facturare si livrare.

  F.4. La achizitionarea de produse sigilate (software educational, inregistrari audio sau video), va rugam ca la momentul primirii coletului sa verificati integritatea cat si continutul acestuia. Orice reclamatie ulterioara referitoare la lipsa codului de activare sau a cd-ului nu vor fi luate in considerare.

  F.5. Cumparatorul are dreptul sa nu accepte bunurile livrate in cazul in care acestea nu sunt conforme cu detaliile tehnice specificate in pagina produsului. In acest caz, KORONAS isi asuma responsabilitatea aducerii produselor la conformitate.

  F.6. Cumparatorul va intra in proprietatea bunurilor dupa semnarea documentului de transport si efectuarea platii (daca aceasta nu a fost in prealabil efectuata) catre curier.

  F.7. In cazul anularii comenzii, niciuna din partile implicate nu va pretinde/solicita daune.


  G. Accesarea SITE-ului www.koronas.ro

  Aceasta implica acceptul UTILIZATORILOR ca datele lor personale sa fie pastrate si prelucrate de compania KORONAS IMPEX SRL. Informatiile pe care ni le transmiteti sunt tratate cu maxima confidentialitate si exclusiv in scopurile pentru care au fost colectate.
  Scopurile prelucrarii acestor date sunt: livrarea produselor comandate, abonarea la ofertele noastre (consimtamantul utilizatorului), transmiterea de comunicari comerciale (consimtamantul utilizatorului), transmiterea unor oferte pentru produsele complementare sau accesorii produselor cumparate (in baza consimtamantul utilizatorului si in temeiul interesului legitim al societatii KORONAS), crearea unei baze de date pentru realizarea de rapoarte statistice.
  In momentul contactarii, utilizatorul va fi informat in legatura cu scopul actiunii pentru care a fost contactat si i se va solicita consimtamantul, daca respectiva actiune implica prelucrarea datelor lui personale si pentru aceasta este nevoie de acordul sau.
  KORONAS IMPEX SRL este unicul detinator al informatiilor colectate de pe acest site. KORONAS IMPEX SRL se obliga ca datele personale sa nu fie difuzate catre terti, in afara de cazurile de mai jos.
  KORONAS IMPEX SRL poate dezvalui informatiile dumneavoastra cu caracter personal unor terti autorizati, cu care societatea a incheiat diverse contracte, toate acestea fiind validate de catre KORONAS IMPEX SRL si urmate de acorduri de confidentialitate si/sau acorduri de prelucrare a datelor cu caracter personal (DPA).
  Partenerii nostri ofera produse si servicii complementare celor achizitionate de pe www.koronas.ro; in baza acestor parteneriate, interactiunii cu dumneavoastra, exercitarii optiunii de a va abona la Newsletter, puteti fi contactat de reprezentanti ai: 3B Scientific Gmbh, Fan Courier Express SRL sau alt transportator subcontractat in cazul in care ati optat pentru livrarea comenzii prin curier, datele Dumneavoastra putand fi accesate si de catre societatile care presteaza servicii de (e-mail) marketing, agentii publicitare, operatori de marketing direct care efectueaza diverse actiuni specifice agreate de KORONAS, operatori de telefonie fixa sau mobila.
  Orice prelucrare a datelor cu caracter personal ale clientilor se va face cu respectarea politicii privind protectia datelor cu caracter personal .

  H. Colectarea datelor

  Se face prin diverse modalitati si instrumente specifice precum: soft profesional de urmarire a traficului, prin salvarea in baze de date a diverselor formulare de contact disponibile pe site care sunt completate de catre utilizatori, etc.
  Utilizam adresele IP pentru a analiza obiceiurile de navigare, a administra site-ul, a urmari interesele utilizatorilor si a aduna informatii demografice pentru uz intern. Toate acestea au ca scop cresterea gradului de usurinta in utilizarea site-ului si publicarea unor informatii cat mai relevante pentru interesele utilizatorilor.

  I. Acces site si comunicare

  Prin accesarea site-ului si transmiterea comenzilor, utilizatorul accepta in mod expres Termenii si Conditiile site-ului, modul de desfasurare a unei operatiunilor online asa cum sunt descrise pe site. Unele date solicitate sunt obligatorii pentru a putea furniza bunul sau serviciul de care clientul este interesat.
  Datele cu caracter personal vor fi utilizate in scopul derularii contractelor si procesarii comenzilor Dvs. Ulterior, datele vor fi salvate tinand cont de termenele de pastrare conform legislatiei fiscale si comerciale si atat timp cat este necesar pentru protejarea drepturilor KORONAS. Pentru derularea in bune conditii a contractului de vanzare, dupa ce clientul si-a exprimat acordul, KORONAS poate contacta clientul, telefonic sau pe e-mail daca acesta a furnizat datele de identificare si contact. In momentul lansarii comenzii, clientul este de acord cu forma de comunicare ulterioara (telefonic sau posta electronica) si cu modul de operare al vanzatorului.
  Intr-un termen rezonabil dupa achizitionarea unui bun sau serviciu (de regula dupa 14 zile in care clientul poate returna produsul, retragandu-se din contractul de vanzare) cumparatorul poate fi contactat prin aceleasi canale de comunicare agreate in momentul lansarii comenzii, pentru transmiterea unui feedback/ review legat de bunul sau serviciul achizitionat. Astfel, clientul se implica activ in crearea de noi servicii si detalierea caracteristicilor bunurilor si informarea altor posibili cumparatori de pe site. Opiniile Dvs. sunt atent analizate de catre KORONAS care le utilizeaza ca ghid in alegerea produselor si gamei oferite clientilor.

  J. Cookies

  Site-ul www.koronas.ro foloseste cookie-uri, acestea fiind date stocate pe computerul, terminalul mobil sau alt echipament al utilizatorului, continand informatii despre acesta.<
  Folosirea mecanismului de tip cookie reprezinta un avantaj in folosul vizitatorilor, acesta permintand memorarea unor optiuni de navigare in site precum limba in care se afiseaza site-ul, tip de filtre care se aplica la afisarea unor anumite pagini.
  Neacceptarea unui cookie nu inseamna ca utilizatorului ii va fi refuzat accesul de navigare in site, de citire a continutului acestuia. Cu ajutorul cookies, proprietarii de site-uri pot monitoriza si segmenta interesele utilizatorilor fata de anumite zone sau aplicatii ale site-ului, fapt care le permite ulterior imbunatatirea experientei de navigare, introducerea unui continut relevant pentru utilizator etc.
  Unii dintre partenerii nostri de afaceri folosesc cookies pe site-ul nostru, de exemplu cei care isi fac publicitate. Cu toate acestea, nu avem acces si nici nu putem controla aceste cookies.
  Cookies care, din punct de vedere tehnic, nu sunt obligatorii a fi stocate pe terminalul utilizatorului, vor fi folosite doar daca utilizatorul isi exprima consimtamantul expres si neechivoc in legatura cu acestea, prin bifarea categoriilor prezentate. Utilizatorul isi va putea retrage consimtamantul in orice moment prin modificarea setarilor aferente browser-ului utilizat, in conformitate cu Politica noastra de Cookies.
  Temeiul juridic al acestei actiuni este reprezentat de interesul legitim de a oferi permanent servicii imbunatatite utilizatorilor site-ului KORONAS.

  K. Link-urile

  Acest site contine link-uri catre alte site-uri. KORONAS IMPEX SRL nu este responsabil de politica de confidentialitate practicata de acestia. Va recomandam consultarea in prealabil a termenilor legali si a celorlalte informatii referitoare la colectarea datelor cu caracter personal. Normele expuse in acest text se aplica doar in cazul datelor colectate pe acest site.
  Pagina utilizeaza „plugin-uri” de la operatorii de retele sociale (de ex.: www.facebook.com).
  Folosim plugin-uri pentru a face legatura intre site-ul www.koronas.ro si pagina oficiala a companiei deschisa pe Facebook (https://www.facebook.com). Nu colectam /stocam datele personale ale clientilor prin intermediul plugin-urior, dar este posibil ca prin aceasta legatura, clientii sa poata vedea pe conturile lor de Facebook, o parte din prietenii lor care apreciaza pagina KORONAS.
  Desi exista posibilitatea de a intra in contact cu un reprezentant KORONAS / administrator al paginii KORONAS de pe reteaua de socializare, solicitarea informatiilor legate de statusul comenzii, disponibilitatea stocurilor, caracteristici tehnice ale produselor, reclamatii, etc., trebuie sa fie indreptata catre KORONAS, prin modalitatea de contact pusa la dispozitie in site la sectiunea Contact.

  L. Notificari si actiuni privind informatiile despre utilizatori

  La cererea scrisa a utilizatorilor, datata si semnata, expediata pe adresa KORONAS, acesta se obliga:

 • a) sa confirme solicitantilor, daca prelucreaza sau nu date personale; acest lucru se face gratuit, o singura data pe an;
 • b) sa rectifice, actualizeze, blocheze, stearga sau sa transforme in date anonime, in mod gratuit, datele a caror prelucrare nu este conforma dispozitiilor privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date;
 • c) sa transmita utilizatorului datele cu caracter personal care o privesc si pe care le-a furnizat KORONAS IMPEX SRL intr-un format structurat, utilizat in mod curent si care poate fi citit automat in vederea transmiterii acestora altui operator;
 • d) sa inceteze prelucrarea datelor personale ale utilizatorului, daca acesta solicita acest lucru.

 • M. Comunicarea modificarilor

  Daca informatiile de identificare ale unui utilizator se schimba (ca de exemplu codul postal) sau daca un utilizator doreste sa renunte la serviciile noastre, vom avea grija sa corectam, actualizam sau sa eliminam acele date personale care ne-au fost incredintate de catre utilizator. Acest lucru poate fi realizat prin transmiterea unui e-mail la una din adresele de contact.
  Orice schimbare a termenilor prezentei politici va fi comunicata catre utilizatori prin e-mail, astfel incat acestia sa fie intotdeauna informati cu privire la datele pe care le colectam, cum le utilizam si in ce circumstante, daca exista, le facem publice. Utilizatorii vor putea sa fie sau nu de acord cu utilizarea informatiilor in alte scopuri. Vom utiliza datele in concordanta cu politica sub care au fost culese informatiile, conform Notei de informare privind prelucrarea datelor si Politicii privind protectia datelor cu caracter personal

  N. Securitate

  Acest site adopta toate masurile de securitate necesare protejarii datelor personale ale utilizatorilor nostri. In momentul completarii datelor personale pe site-ul nostru, informatiile vor fi protejate atat offline cat si online.
  Toate datele cu caracter personal vor fi prelucrate prin intermediul unor pagini securizate care folosesc sistemul de criptare SSL.
  Fiind de acord cu prezentul document "Termeni si Conditii de utilizare a site-ului www.koronas.ro ", utilizatorii isi asuma in totalitate eventualele riscuri.

  O. Jurisdictia

  Relatiile contractuale dintre parti vor fi guvernate de legea romana. Litigiile care nu vor putea fi rezolvate pe cale amiabila, vor fi inaintate spre solutionare instantelor competente.

  P. Alte informatii
 • Pe site vor fi publicate periodic Regulamente ale campaniilor aflate in desfasurare; acestea descriu in detaliu termenii si conditiile speciale aplicabile fiecarei campanii si completeaza dispozitiile prezentului document " Termeni si conditii de utilizare a site-ului www.koronas.ro “.
 • Promotiile afisate vor fi valabile pentru perioade limitate de timp, specificate pe pagina de prezentare a produselor din magazinul online / Regulamentele speciale si in limitele stocurilor disponibile.
 • KORONAS isi rezerva dreptul de a completa si/sau modifica orice informatie publicata pe site fara a anunta in prealabil utilizatorii site-ului.