• 0745331719
 • office@koronas.ro

Termeni de garantie si serviceA. Returul produselor

Conform legislatiei romanesti in vigoare, renuntarea la cumparare prin denuntarea unilaterala a contractului este aplicabila doar consumatorilor clienti persoane fizice (OG 34/2014).

Conform ordonantei mai sus mentionate, politica de returnare a produselor in termen de 14 zile lucratoare se aplica numai persoanelor fizice si numai in cazul produselor livrate prin curier.

Aveti posibilitatea ca in acest termen sa returnati produsul, fiind obligatoriu ca acesta sa fie returnat in ambalajul original. Pentru aceasta trebuie sa ne comunicati intentia dumneavoastra (declaratie neechivoca) de retur in orice mod (în scris - plic la poștă, prin e-mail, prin telefon folosind serviciul WhatsApp, etc.). In procesul de retur, puteti folosi orice serviciu de expeditie.

Numai cererile scrise se vor lua in considerare.

In maxim 14 de zile de la data returnarii va vom inapoia contravaloarea produsului in contul dumneavoastra bancar care trebuie furnizat prin email.

1. Produsele trebuie livrate prin curier pe costul dumneavoastra de transport, la adresa noastra: KORONAS IMPEX SRL, Sighetu Marmatiei, jud. Maramures, str. Avram Iancu nr.28E.

2. Livrarea produselor returnate se face in modul simplu, fara RAMBURS, returul banilor se va face prin transfer bancar catre contul indicat catre client.

Produsul va fi returnat impreuna cu factura de achizitie si certificatul de garantie in original. Produsul poate fi returnat numai daca este in conditii perfecte, inclusiv ambalajul original si accesoriile aferente.

Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, in termen de 5 zile lucratoare de la denuntarea contractului, folosind aceasi modalitate de transport cu care s-a facut expedierea. In cazul transportului prin curierat rapid, se poate alege orice serviciu de curierat, costurile transportului fiind in sarcina dumnevoastra.

Suma ce reprezinta contravaloarea produsului se va inapoia in cel mult 14 de zile de la data denuntarii in scris a contractului. Suma rambursata reprezinta valoarea produsului din care se scade valoarea taxelor de ramburs si cheltuielile de transport, daca acestea au fost achitate de catre KORONAS IMPEX SRL.

Incheierea contractului are loc in momentul emiterii facturii fiscale si nu la lansarea comenzii

B. Produse care nu sunt acceptate la retur

 • Inregistrari audio sau video sigilate sau de software educational sigilate care au fost desigilate dupa livrare
 • Produse care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri mecanice sau electrice (nesemnalate ca si defecte estetice in primele 48 de ore de la receptionarea produsului), urme de folosire excesiva si/sau interventii neautorizate etc.
 • Produse aduse pe comenzi speciale ferme pentru a carei furnizare a fost nevoie de plata in avans.
 • Furnizarea de continut digital care nu este livrat pe un suport material, daca prestarea a inceput cu acordul prealabil expres al cumparatorului si dupa ce acesta a confirmat ca a luat cunostinta de faptul ca isi va pierde dreptul la retragere din contract.
 • Produse de pe care au fost dezinstalate sistemele de operare sau alte programe software existente la cumparare sau daca produsele au licente OEM activate.
 • Acumulatorii, becurile obisnuite, becurile cu halogen (scoase din cutia originala).
 • Daca au fost achizitionate mai multe produse din acelasi model, se accepta retur doar daca unul singur a fost desigilat sau dezambalat.
 • In cazul in care se returneaza un produs dintr-un pachet promotional se va returna diferenta dintre pretul de baza si cel promotional al produsului returnat.
 • In cazul in care se returneaza un produs dintr-un pachet promotional se va returna diferenta dintre pretul de baza si cel promotional al produsului returnat.
 • Produsele care nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate. Clientul poate solicita returnarea contravalorii produsului sau inlocuirea lui.

  S.C. KORONAS IMPEX SRL poate percepe contravaloarea costurilor pentru aducerea in conformitate cu starea initiala a produsului, acestea vizand atat starea produsului cat si a ambalajului.

  Pentru readucerea lor la starea initiala, care pot avea o valoare intre 0 -  50% din valoarea initiala a produsului.

  Costul transportului produselor de la S.C. KORONAS IMPEX SRL Catre client si de la client catre S.C. KORONAS IMPEX SRL revine in responsabilitatea clientului.

  C. Service si garantie:

  Problemele de service si garantie se efectueaza la sediul firmei noastre. Costul transportului pentru returnarea catre service este asigurat de client. Costul transportului dupa remedierea problemei este asigurat de firma noastra doar daca a prezentat un defect si nu o nereusita de utilizare a clientului sau utilizare gresita.

  D. Conditii generale de garantie:

  Garantia produselor este de 12 luni pentru societati comerciale/ 24 luni pentru persoane fizice.