• 0745331719
  • office@koronas.ro

Cumparatorul suporta costul transportului pentru orice colet cu o valoare mai mica de 4000 lei, transportul fiind gratuit pentru colete cu o valoare totala de peste 4000 lei, cu o greutate in limita a 7 kg.

Trasportul este asigurat de un serviciu de curier rapid (FANCOURIER). Programul de livrari in tara este intre orele 10:00 – 17:00.

La cerere, putem conveni orice alta modalitate de livrare.

Mentiunile cu privire la eventualele probleme privind integritatea sau continutul unor colete, in cazul in care este dorit serviciul "Deschidere Colet", se fac in momentul livrarii, pe AWB sau se intocmeste un proces verbal de constatare, se refuza primirea si plata coletului. Orice reclamatii ulterioare cu privire la aceste aspecte, nu vor fi luate in considerare.

Alte informatii utile

In cazul in care produsele dorite nu se afla in stoc, putem sa va oferim un termen de livrare, verificand in prealabil stocurile si posibilitatile de livrare ale producatorului / exportatorului.

In cazul cererilor pentru export, detaliile vor fi convenite intre parti.

In cazul modificarilor costurilor ne rezervam dreptul de a modifica pretul produselor instiintand cumparatorii odata cu preluarea comenzii.

Produsele sunt ambalate in cutiile originale ale producatorilor.