ANATOMIE -> Simulatoare injectii

        P50 - Braţ pentru exersare injecţii

Acest model de braţ pentru exersare injecţii este unic prin calitate şi design şi este fabricat din silicon „ 3B SKINlike”, fiind corespunzător celor mai mari exigenţe atât din punct de vedere funcţional cât şi anatomic. Permite exersarea efectuării injecţiilor de către grupuri de elevi. Este rezistent şi uşor de curăţat.
Se pot efectua

 • Injecţii intravenoase
 • Înţeparea corectă a venelor periferice pentru prelevarea probelor de sânge
 • Următoarele vene pot fi injectate :vena bazilică, vena  cefalică, vena cubitală, vene de pe faţa dorsală a mâinii
 • Poziţionarea unui cateter venos
 • Livrat cu stand, sânge artificial, două sisteme tubulare de schimb, sticlă de plastic şi seringa

\

 
 

        P55/1 - Simulator injecţii intramusculare

Acest simulator de calitate deosebită reprezintă un braţ drept cu toate punctele de palpare anatomice importante cum ar fi de exemplu acromionul şi humerusul, braţ ce permite efectuarea unei injecţii intramusculare corecte. Prin intermediul unei piese electronice integrate obţinem o reacţie audio-vizuală a rezultatului , de exemplu injecţie corectă sau incorectă , contactul cu osul sau localizare greşită . Se pot verifica performanţele imediat sau ulterior. Pielea din silicon este extrem de durabilă dar dacă este necesar poate fi uşor şi rapid schimbată.
Simulatorul este livrat cu baterii, manual de utilizare, piele de schimb, seringă şi ac.

 

 
 

        P56 - Simulator injecţii intramusculare

Acest simulator de calitate deosebită reprezintă coapsa dreaptă pe care toate punctele anatomice importante palpabile  cum ar fi  rotula şi marele trohanter sunt indicate cu un realism impresionant. Acest simulator permite exersarea efectuării  unei injecţii intramusculare corecte.
Un semnal audio-vizual al rezultatului ( injecţie corectă sau incorectă , contactul involuntar cu structurile osoase , alegerea greşită a locului de efectuare a injecţiei) este emis de un dispozitiv electronic. În condiţii de învăţare a numeroase exerciţii acesta permite verificarea corectitudinii exerciţiilor imediat sau mai târziu. Pielea din silicon este extrem de durabilă dar dacă este necesar poate fi uşor şi rapid schimbată.
Simulatorul este livrat cu baterii, manual de utilizare, seringă şi ac.

 

 
 

        P57 - Simulator injecţii intramusculare în fesă

Acest simulator de calitate deosebită reprezintă şoldul drept pe care toate punctele anatomice importante pentru efectuarea injecţiilor intramusculare (creasta iliacă, spina iliacă antero-inferioară şi marele trohanter) sunt indicate cu un realism impresionant.
Un semnal audio-vizual al rezultatului ( injecţie corectă sau incorectă , contactul involuntar cu structurile osoase , alegerea greşită a locului de efectuare a injecţiei) este emis de un dispozitiv electronic.În condiţii de învăţare a numeroase exerciţii acesta permite verificarea corectitudinii exerciţiilor imediat sau mai târziu.

 

 
 

        W19334 - Simulator pentru injecţii epidurale

Acest simulator este realizat pentru a ajuta la formarea anesteziştilor şi a le dezvolta îndemânările tactile pentru anesteziile epidurale înainte de a se lansa în practicarea pe pacienţi.Dacă acul epidural este introdus prea adânc, o uşoară rezistenţă se simte inainte ca acul să penetreze materia dură. Simulatorul prezintă următoarele caracteristici :

 • Acces tactil şi vizual la nivelul coloanei lombare,al spaţiului epidural şi al sacului dural
 • Poate fi poziţionat fie întins ,fie culcat lateral
 • Apofiza spinoasă şi spaţiile interspinoase sunt palpabile sub piele
 • Injecţia epidurală se efectuează cu aer sau cu ser fiziologic pentru a detecta pierderi de rezistenţă şi dacă se produce o puncţie durală accidentală va apărea fluidul cerebrospinal
 • Poate fi dezasamblat uşor în orice moment, pentru a ne arăta poziţia acului în timpul penetrării
 • Constituit din piele, strat muscular, ligamente interspinoase şi flav , vertebre.

 

 
 

        W19375 - Simulator injecţii intramusculare

Simulator simplu ce imită perfect ţesutul muscular. Permite efectuarea injecţiilor la o adâncime de 50mm. Pielea artificială reproduce fidel pielea naturală. Se poate efectua simularea cu lichid.

 

 
 

        W30501/1 - Simulator injecţii intravenoase

Această pernă de exersare este lejeră şi compactă şi se fixează cu o curea şi un zăvor Velcro  pe antebraţ , reprezentând un model complementar ideal pentru manechinele noastre.Venele groase şi subţiri sunt mobile , ele putând intra superficial sau profund sub piele. Permite exersarea diferitelor tehnici de efectuare injecţii, prelevarea probelor de sânge sau exersarea injecţiilor într-o manieră realistică..Livrat fără sânge artificial sau stand.

 

 
 

        W30502/1 - Simulator injecţii intramusculare

Acest simulator uşor de manipulat reprezintă partea superioară a unui braţ de la cot la umăr şi permite practicarea injecţiilor intramusculare şi  subcutanate . Oase cum ar fi clavicula, humerusul sau acromionul pot fi palpate pentru a găsi poziţia corectă pentru injecţii, unde se poate introduce lichidul din injecţii (apa). Dacă injecţia nu a fost realizată corect un semnal acustic şi un led roşu vă vor avertiza.Pielea este rezistentă şi foarte realistică şi nu arată semne de ac nici după mai multe înţepături.

 

 
 

        W30503 - Model de exersare injecţii intramusculare în fesă, 2 în1

Acest model unic al unui şezut uman oferă o funcţionare combinată specială. În partea dreaptă se poate studia anatomia oaselor, creasta iliacă, marele trohanter , muşchiul gluteus ,nervi şi vene, aceasta graţie structurii externe transparente. Studenţii pot verifica ce au învăţat despre poziţia nervilor, vene, etc. în partea stângă unde se pot practica injecţii intramusculare. Reperele anatomice pot fi palpate prin intermediul pielii fine pentru a identifica poziţia corectă pentru injecţii. Se pot face injecţii cu lichid (apă). O injecţie corectă este confirmată printr-un led verde şi dacă injecţia se face într-o poziţie incorectă sau prea adânc un led roşu şi un semnal sonor vă vor avertiza.

 

 
 

        W30504 - Simulator injecţii intramusculare în şezut

Acest şezut uman este un simulator uşor de manipulat, putându-se fixa cu o centură de corpul unui manechin sau al unui student. El permite practicarea injecţiilor intramusculare. Se pot face injecţii cu lichid (apă) Un semnal acustic şi un led roşu vă vor avertiza dacă injecţia este incorect făcută. Piele moale şi rezistentă , pe care nu veţi observa nici o deteriorare, nici după practicarea  unui număr foarte mare de injecţii

 

 
 

        W44004 - Simulator  injecţii intramusculare

Simulatorul constă într-o regiune fesieră minuţios realizată ,cu coapse ce permit efectuarea injecţiilor intramusculare şi găsirea unei bune regiuni şi a unui unghi corect de inserţie a acului. Pielea şi textura muşchilor sunt redate perfect, reperele anatomice sunt palpabile cum ar fi de exemplu extremitatea superioară a marelui trohanter. Pot fi palpate şi spina iliacă antero-superioară şi postero-superioară şi sacrumul. O secţiune din regiunea fesieră stângă (regiunea gluteală) ne dezvăluie structurile interne. Micul fesier şi marele fesier , nervii sciatici şi structurile vasculare sunt foarte clar vizibile .Simulatorul permite practicarea injecţiilor în muşchiul fesier mediu şi injecţiile ventrogluteale şi vastus lateralis.  

 

 
 

        W44022 - Braţ pentru puncţii arteriale

Acest instrument de exersare uşor de utilizat este ideal pentru a explica şi practica prelevarea  probelor de sânge în vederea efectuării analizelor de sânge.
Locul de injectare poate fi identificat prin palparea pulsului arterei radiale şi a celei brahiale. Graţie simulării unei presiuni arteriale realistice , sângele se scurge înapoi, în mod natural în seringă., permiţând confirmarea faptului că acul este introdus în mod corect în arteră..
Livrat cu 3 seringi şi tuburi, sânge arterial artificial, 2 segmente de artere de schimb şi valiză de transport.

 

 
 

        W44031 - Simulator de puncţii lombare

Această reproducere exactă a părţii de jos a spatelui cu coloană vertebrală şi material ce simulează perfect măduva spinării, garantează o bună rezistenţă a punctelor de înţepare  şi palparea corectă a punctelor de referinţă anatomice.
Simulatorul permite practicarea diverselor tehnici de efectuare a injecţiilor şi de puncţii lombare. Injecţiile pot fi  epidurale, caudale, sacrale şi lombare. Coloana vertebrală poate fi umplută cu lichid , pentru simularea lichidului cerebrospinal .Simulatorul poate fi utilizat atât în poziţie aşezat cât şi întins pe o parte .Secţiunea funcţională a simulatorului include vertebrele lombare L3-L5 (şi L1 şi L2 sunt vizibile) ca şi sacrumul şi coccisul.
Livrat cu o sticlă cu lichid, racorduri şi o valiză de transport.

Se pot comanda şi piese de schimb: pielea, musculatura,  măduva spinării şi lubrifiantul.

 

 
 

        W44097 - Simulator injecţii intradermice

Acest simulator compus dintr-un antebraţ de la încheietura mâinii până sub cot . Proprietăţile şi aspectul realistic al pielii din vinilin permit condiţii foarte bune de simulare. Modelul este prevăzut cu opt zone care permit practicarea injecţiilor intradermice. Dacă lichidul este injectat corespunzător se formează o umflătură caracteristică a pielii. Această umflătură se elimină după aspirarea lichidului. Fiecare punct de injectare poate fi reutilizat de zeci de studenţi.
Livrat cu material de etanşare seringă şi valiză de transport.

 

        W44216 - Braţ avansat de puncţii venoase şi de injecţii

Acest braţ revoluţionar de exersare oferă acces  venos complet pentru tratamentele intravenoase şi inciziile  venelor şi permite efectuarea de injecţii intramusculare şi subcutanate . Un sistem vascular cu 8 ramificaţii permite studenţilor să exerseze practicarea puncţiilor venoase în toate locurile adecvate, de rang prim sau secund  şi permite introducerea de catetere periferice. Utilizarea sistemului venos este uşoară datorită faptului că toate venele sunt alimentate cu sânge artificial ce provine dintr-o singură pungă externă. Partea dorsală a mânii este echipată cu vene metacarpiene şi cu vene digitale putându-se efectua injecţii. Exerciţii se pot efectua şi pe vena bazilică, vena cefalică , mediană sau pe vene antebrahiale. Injecţiile intramusculare pot fi realizate la nivelul muşchiului deltoid. Injecţiile subcutanate se pot efectua în partea superioară a braţului. Injecţiile intramusculare la nivelul muşchiului deltoid  sunt realizate în mod special în această zonă, deoarece sunt favorizate de pielea moale, naturală şi de punctele de orientare osoase naturale din regiune. Injecţiile subcutanate cu apă distilată provoacă umflături specifice în locurile destinate acestora de pe braţ.
Realismul acestui braţ este uimitor. Pielea este moale, degetele sunt flexibile şi sunt fabricate separat cu o fidelitate a detaliilor particulară .Articulaţia mâinii este flexibilă şi permite studenţilor să realizeze numeroase manevre. Amplasate sub piele venele pot fi palpate şi la înţeparea venei se simte o anumită rezistenţă. În procesul de fabricaţie s-a urmărit ca braţul să arate şi să fie simţit ca şi cum ar fi viu. La suprafaţa pielii sunt vizibile şi palpabile valvulele venoase.
Venele artificiale şi pielea se pot schimba dacă doriţi ca braţul să fie ca nou pentru mult timp. În cazul unei utilizări corespunzătoare acest lucru nu este necesar decât după efectuarea a sute de injecţii. Este disponibil un set întreg de piese de schimb.
Livrat cu sânge artificial, seringi, ace, două pungi de fluid , manual de utilizare şi valiză de transport.

 

 
 

        W44600 - Mână pentru exersare injecţii intravenoase

Un model economic şi uşor de transportat ,pentru exersarea injecţiilor intravenoase.Realizat din material durabil pentru exerciţii repetate. Venele sunt palpabile şi la palpare acestea se ruleză sub piele ca şi cum ar fi reale.Poate fi folosit atât pentru prelevarea probelor de sânge, cât şi pentru efectuarea injecţiilor cu lichid. Este livrat cu sânge artificial . După numeroase utilizări, dacă este necesar, pielea şi venele se pot înlocui.

 

 

 
 
Sus