EDUCATIE -> Educatie sexuala si antidrog

L50 - Model palpare mamară

Permite demonstrarea realistică a autopalpării sânilor prin folosirea unui mulaj fiziologic al unor sâni de dimensiune potrivită dintr-un material natural. Poate fi îmbrăcată cu uşurinţă pentru deprinderea şi practica autopalpării. Fabricat din silicon de înaltă calitate, 3B SKINlike™; prezintă pielea în cele mai mici detalii; cu un tuşeu natural, testat dermatologic, autopalparea este posibilă atât în poziţie verticală cât şi orizontală; conţine modelele de tumori maligne şi benigne în diferite etape ale dezvoltării: - 2 tumori benigne, - 4 tumori maligne, - 2 anomalii tipice; include o hartă a sânului; mai conţine pudră de talc,  stativ şi geantă. 56x44x24 cm, 11,5 kg.

 
 

L51 - Model palpare mamară

Are aceleaşi caracteristici ca L50, dar se oferă fără harta sânului şi cutie de transport de 51x37x15 cm, 6,3 kg.

 

 

 
 

L55 - Model palpare mamară, cu 3 sâni pe suport

Un model potrivit pentru autopalpare şi pentru studiul a trei tipuri de sâni având dimensiunea cupei C şi D foarte realistice; pentru predarea şi exersarea examinării. Fabricat din siliconul nou de înaltă calitate, 3B SKINlike™; prezintă pielea în cele mai mici detalii; testat dermatologic, foarte natural la atingere; 2 mulaje de sâni prezintă tumori maligne şi benigne în diferite stadii de dezvoltare; se oferă un model de sân sănătos pentru  comparaţie; se livrează cu suport şi pudră de talc 52x24.5x9.5 cm; 2.3 kg

 

 
 

L60 - Model de testicule

Acest mulaj de testicule, în mărime naturală, este foarte autentic. Prin folosirea siliconului 3B foarte asemănător texturii pielii şi de foarte bună calitate (testat dermatologic), învăţarea şi exersarea autoexaminării testiculelor conferă şi mai multă autenticitate. Scrotul conţine două testicule detaşabile, cordon spermatic şi epididim, care pot fi palpate. Partea frontală a mulajului/machetei include şi o reproducere a bazei penisului. Prevăzut cu instrucţiuni de folosire detaliate pentru autoexaminare şi o geantă pentru transport.
9x8x4 cm; 0.19 kg

 

 
 

W43001 - Model pentru învăţarea folosirii corecte a prezervativului

 

 

 
 

W43005 - Model de 3 sâni ,examinare ( palpare mamară)

 

 

 
 

W43006 - Model examinare sâni pentru grupuri mari de elevi

 

 

 
 

W43047 - Consecinţele fumatului Display 3D

 

 

 
 

W43048 - Mr. Dip Lip

 

 

 
 

W43053 - Consecinţele abuzului de alcool Display 3D

 

 

 
 

W43054 - Consecinţele consumului de droguri Display 3D

 

 

 
 

W44112 - Model pentru auto-examinarea testiculelor

Auto-examinarea testiculelor este la fel de importantă ca şi auto-examinarea sânilor pentru detectarea timpurie a tumorilor. Oferind o naturaleţe excepţională, acest model are o suprafaţă moale, subţire care subliniază structurile şi patru tipuri de tumori. Este ideal pentru predarea tehnicilor de palpare corecte. Pentru a menţine aspectul fiziologic al învelişului, din când în când se va aplica pudră pentru copii (care este inclusă).
23.5x16x6.5 cm; 0.475 kg

 

 
 

W55723 - Model activ , efectele fumatului