MATERIAL DIDACTIC -> ANATOMIE -> Oase ale scheletului uman didactic

A35/5L - A35/5R - Os sold uman didactic

Acest model de os al soldului este un mare plus intr-o sala de clasa sau in biroul unui medic. Calitatea deosebita din punct de vedere anatomic face studierea acestui os foarte placuta. Este realizat in cele doua versiuni , stanga-dreapta.

   
   

A45/4L - A45/4R - Omoplat schelet uman uman didactic

Acest model de omoplat este realizat avand toate detaliile anatomice ale osului. Este realizat in cele doua versiuni , stanga-dreapta.

   
   

A45/5L - A45/5R - Clavicula schelet uman didactic

Acest model de clavicula este realizat avand toate detaliile anatomice ale osului. Este realizat in cele doua versiuni , stanga-dreapta.

   
   

A69 - Stern cu cartilagii ale coastelor al scheletului uman didactic

Acest model este o replica fidela a sternului uman. Detaliile anatomice sunt prezentate pana in cele mai mici amanunte.

   
   

A69/2 - Coaste ale scheletului uman didactic

Acest model este o replica fidela a coastelor umane. Detaliile anatomice sunt prezentate pana in cele mai mici amanunte, fiind prezentate coastele partii stangi ale scheletului.

   
   

A70/6 - Sacrum si coccis

Acest model este o replica fidela a sacrului si coccisului ce vin gata asamblate. Detaliile anatomice sunt prezentate pana in cele mai mici amanunte.

   
   

A71 - Atlas si axis

Acest model este o replica fidela a sacrului si coccisului ce vin gata asamblate. Detaliile anatomice sunt prezentate pana in cele mai mici amanunte.

   
   

A71/9 - Os hioid

Acest model este o replica fidela a osului hioid, ce vine asamblat permanent pe stativ. Detaliile anatomice sunt prezentate pana in cele mai mici amanunte.

   
   

A35/4L - A35/4R - Peroneu

Acest model este o replica fidela a peroneului. Detaliile anatomice sunt prezentate pana in cele mai mici amanunte, facilitand studiul anatomiei in clasa sau in cadrul anatomiei comparate. Este fabricat in doua versiuni, stanga - dreapta.

   
   

A35/3L - A35/3R - Tibie

Acest model este o replica fidela a tibiei. Detaliile anatomice sunt prezentate pana in cele mai mici amanunte, facilitand studiul anatomiei in clasa sau in cadrul anatomiei comparate. Este fabricat in doua versiuni, stanga - dreapta.

   
   

A35/1L - A35/1R - Femur

Acest model este o replica fidela a femurului. Detaliile anatomice sunt prezentate pana in cele mai mici amanunte, facilitand studiul anatomiei in clasa sau in cadrul anatomiei comparate. Este fabricat in doua versiuni, stanga - dreapta.

   
   

A30L - A30R - Talpa schelet uman didactic

Acest model de talpa este realizata avand toate detaliile anatomice. Este realizat in cele doua versiuni , stanga-dreapta, fiind montat cu ajutorul sarmei, ce permite o usoara flexare ale degetelor.

   
   

A30/2L - A30/2R - Talpa schelet uman didactic cu montare lejera

Acest model de talpa este realizata avand toate detaliile anatomice. Este realizat in cele doua versiuni , stanga-dreapta, fiind montat cu ajutorul sarmei, ce permite o usoara flexare ale degetelor.

   
   

A31L - A31R - Talpa schelet uman didactic cu portiuni din tibie si peroneu

Acest model de talpa este realizata avand toate detaliile anatomice. Este realizat in cele doua versiuni , stanga-dreapta, fiind montat cu ajutorul sarmei, ce permite o usoara flexare ale degetelor si include parti din tibie si peroneu.

   
   

A31/1L - A31/1R - Talpa schelet uman didactic cu portiuni din tibie si peroneu, montare elestica

Acest model de talpa este realizata avand toate detaliile anatomice. Este realizat in cele doua versiuni , stanga-dreapta, fiind montat cu ajutorul unui fir elestic, ce permite o vizualizare a oaselor, incluzand parti din tibie si peroneu.

   
   

A35L - A35R - Picior schelet uman didactic

Acest model de picior este realizat avand toate detaliile anatomice. Este realizat in cele doua versiuni , stanga-dreapta, fiind montat cu ajutorul sarmei, ce permite o usoara flexare ale degetelor.

   
   

A36L - A36R - Picior schelet uman didactic cu osul soldului

Acest model de picior este realizat avand toate detaliile anatomice. Este realizat in cele doua versiuni , stanga-dreapta, fiind montat cu ajutorul sarmei, ce permite o usoara flexare ale degetelor, avand inclus si osul soldului

   
   

M34 - Picior schelet uman didactic cu ligamente

Acest model de picior este realizat avand toate detaliile anatomice. Este realizat prezentand numeroase ligamente si tendoane.

   
   

M34/1 - Picior schelet uman didactic cu ligamente si muschi

Acest model de picior este realizat avand toate detaliile anatomice. Este realizat prezentand numeroase ligamente, tendoane si muschi. O parte dintre muschi pot fi detasati, pentru o mai buna analiza

   
   

A40L - A40R - Palma schelet uman didactic

Acest model de palma este realizat avand toate detaliile anatomice. Este realizat in cele doua versiuni , stanga-dreapta, fiind montat cu ajutorul sarmei, ce permite o usoara flexare ale degetelor.

   
   

A40/2L - A40/2R - Palma schelet uman didactic cu montare lejera

Acest model de palma este realizat avand toate detaliile anatomice. Este realizat in cele doua versiuni , stanga-dreapta, fiind montat cu ajutorul unui fir de nylon, ce permite o studierea usoara a oaselor.

   
   

A40/3L - A40/3R - Palma schelet uman didactic cu ulna si radius, cu montare elastica

Acest model de palma este realizat avand toate detaliile anatomice. Este realizat in cele doua versiuni , stanga-dreapta, fiind montat cu ajutorul unui fir elastic, avand ulna si radius.

   
   

A41L - A41R - Palma schelet uman didactic cu ulna si radius

Acest model de palma este realizat avand toate detaliile anatomice. Este realizat in cele doua versiuni , stanga-dreapta, fiind montat cu ajutorul sarmei, avand montata ulna si radius.

   
   

A45L - A45R - Brat schelet uman didactic

Acest model de brat este realizat avand toate detaliile anatomice. Este realizat in cele doua versiuni , stanga-dreapta, fiind montat cu ajutorul sarmei.

   
   

A46L - A46R - Brat schelet uman didactic, cu clavicula si omoplat

Acest model de brat este realizat avand toate detaliile anatomice. Este realizat in cele doua versiuni , stanga-dreapta, fiind montat cu ajutorul sarmei, avand clavicula si omoplat.

   
   

M33/1 - Brat schelet uman didactic, cu ligamente si muschi

Acest model de brat este realizat avand toate detaliile anatomice. Oasele, muschii, tendoanele, ligamentele, nervii, arterele si venele sunt foarte bine reprezentate.

   
   

M33 - Brat schelet uman didactic, cu ligamente si tunel carpian

Acest model de brat este realizat avand toate detaliile anatomice. Tendoanele, ligamentele, sunt foarte bine reprezentate, retinaculul flexorilor poate fi detasat, pentru o mai buna observatie.

   
   

M36 - Brat schelet uman didactic, cu ligamente elastice

Acest model de brat este realizat avand toate detaliile anatomice. Oasele, tendoanele, ligamentele, sunt foarte bine reprezentate, avand un grad de flexibilitate avansat.

   
   

A99 - Os spongios

Acest model este o replica fidela pentru os spongios din interiorul osului, ce prezinta structura filigranata influentata de presiuni, torsiuni si flexiuni. Detaliile anatomice sunt prezentate pana in cele mai mici amanunte.

    Sus