TERAPIE SI FITNESS -> echipamente de diagnosticare -> masuratori si sanatate corporala

W50171 - Aparat de evaluare grasime corporala "Baseline"

Acest dispozitiv este fabricat din aluminiu. Designul este astfel realizat incat permite masurarea corecta aplicand o presiune constanta. Este livrat intr-o geanta din material plastic impreuna cu tabele pentru interpretarea rezultatelor.

   

W50187 - Impedometru, aparat de interpretare procentuala grasime corporala

Acest aparat suporta o greutate de maximum 150 kg, acuratetea citirii facandu-se la 100g. Poate stoca datele a 5 utilizatori, cu 9 masuratori retinute pentru fiecare. Masoara greutatea si analizeaza procentul de grasime al corpului prin bioimpediometrie. Foloseste patru baterii LR03.

   

W60087 - Instrument pentru masurarea inaltimii, de precizie ridicata

Plaja de masurare este de 0-200 cm. Gradul de acuratete este la 1 mm. Dispozitivul poate fi fixat pe perete.

   

W60091 - Banda pentru masurare corporala ergonomica, cu interpretarea grasimii

Aceasta banda din metal masoara circumferintele corpului, pentru a obtine o interpretare a procentului talie-sold WHR( Waist-To-Hip-Ratio). Aceasta metoda este una de determinare indirecta a stratului adipos de pe abdomen, astfel putandu-se trage concluzii importante privind starea de sanatate. Plaja de masurare este 0-205 cm.

   

W60092 - Banda pentru masurare corporala, mecanica

Acest dispozitiv pentru masurarea inaltimii se poate agata pe petete, citirea facandu-se in fereastra special conceputa, economisind spatiul. Este fabricat din metal.

   

W60093 - Cantar tip mecanic "Seca"

Acest cantar clasic este proiectat cu un display mare, usor de citit. Este prevazut cu un material antiderapant, cu o durabilitate ridicata. Capacitatea de masurare este de 150 kg.

   

W60094 - Cantar electronic, cu interpretari complexe ale sanatatii

Electrozii din crom asigura o precizie ridicata a cantaririi. Numarul neobisnuit de mare de electrozi face ca acest dispozitiv sa poata face urmatoarele masuratori. Impreuna cu greutatea, masoara grasimea corporala si cantitatea de apa din corp, de asemenea calculeaza procentul de grasime din corp in mod automat. Diferitii utilizatori sunt recunoscuti automat de fiecare data cand folosesc aparatul, dupa datele introduse initial in dispozitiv. Capacitate de cantarire maximum 150 kg, acuratete la 100 grame.