ANATOMIE -> coloane vertebrale

A18/21 - Mini coloană vertebrală pe suport

Model cu os occipital si pelvis. Coloana vertebrală este montată flexibil pentru a demonstra mişcările naturale si modificările patologice. Livrată cu suport detaşabil. Inălţime 44cm.

   
   

A56 - Coloană vertebrală flexibilă cu torace şi bazin

Coloană vertebrală flexibilă cu coaste care prezintă interacţiunile dintre coloana vertebrală, coaste şi structurile conexe. Particularităţi: pelvis, os occipital, prolaps pentru discurile L3-L4, terminaţiile nervilor spinali, arterele vertebrelor cervicale, pelvis masculin. Stativul nu este inclus. Înălţimea 74cm.

   
   

A58/3 - Coloană vertebrală flexibilă clasică, cu cap femural şi muşchi vopsiţi

Coloana vopsită deschide perspective noi în demonstraţii.  Pe osul coxal, femural şi vertebre capetele sunt vopsite cu roşu, iar aderenţele muşchilor cu albastru. Stativul nu este inclus. Înălţimea 83 cm.

   

A58/7 - Coloană vertebrală flexibilă Deluxe, cu cap femural şi muşchi vopsiţi

Coloana vopsită deschide perspective noi în demonstraţii.  La osul coxal, femural şi vertebre capetele sunt vopsite cu roşu, iar aderenţele muşchilor cu albastru. Înălţimea 83 cm.

   

A58/8 - Coloană vertebrală didactică flexibilă

In plus faţă de alte modele de coloane, cele cinci părţi diferite ale coloanei vertebrale sunt colorate cu culori diferite (7 vertebre cervicale,12 dorsale, 5 lombare, 5 sacrale si cele coccigiene ). Înălţimea 74 cm.

   
   

A59/1 - Coloană vertebrală flexibilă cu montare specială

Este prima coloană vertebrală de care o să aveţi nevoie.  Conţine bazin de bărbat, os occipital, artere vertebrale, terminaţiile nervilor spinali şi hernie de disc laterală între vertebrele lombare 3 şi 4. Este montată pe un tub flexibil ce-i  conferă o stabilitate deosebită. Nu este inclus stativul. Înălţimea 74 cm.

 

   
   

A59/2 - Coloană vertebrală cu femur; flexibilă cu montare specială

Aceasta este coloana de care aveti nevoie! Este montata intr-un mod special pe o tija flexibila, oferind o stabilitate marita coloanei. Este ideala pentru studiul activ a coloanei, fiind perfecta pentru scoli si cabinete medicale. Raportul pret calitate este extrem de bun, avand de asemenea o durabilitate marita in exploatare. Acest model contine: pelvis complet si os occipital; coloana total flexibila; exemplificare hernie de disc intre vertebrele L3-L4; existenta nervi spinali; existenta arterei vertebrale cervicale; pelvis masculin cu capete de femur montate. Stativul nu este inclus in acest model. 83 cm.

 

   
   

A52 - Coloana vertebrala de copil, super fidelitate osoasa

Aceasta copie fidela a unei coloane vertebrale a unui copil de 5 ani, este deosebit de interesanta pentru cei ce lucreaza in domeniul anatomiei, pediatriei, ortopediei si radiologiei pediatrice. Acest model unic aduce cu el asemanarea izbitoare cu o coloana reala. Aceasta coloana flexibila contine: os occipital; pelvis si os sacru montate pe stativ. Aceasta coloana vertebrala de tanar este extrem de importanta in studiul fazelor de crestere a oaselor. Aceasta include: vertebre - in stadii partiale de dezvoltare; sacrum - cu o fuziune incompleta a vertebrelor sacrale individuale, aceasta incepe in jurul varstei de 15 ani; pelvis - cu cartilagiul "Y" inca deschis in cadrul acetabulum. Soldul, pubisul si ischium nu sunt inca conectate( sunt doar fixate in scop didactic prin carlige in acest model). Acestea fuzioneaza abia pe la varsta de 14-16 ani.

 

   
   

A794 - Coloana vertebrala, super fidelitate osoasa

Aceasta copie anatomica a unei coloane vertebrale umane este de o fidelitate extraordinara, creata cu oase de o calitate superioara. Coloana este o replica a uneia naturale in toate detaliile anatomice, bazata pe greutate reala. Coloana mai contine pelvis masculin si os occipital. Osul occipital si atlasul pot fi detasate individual de pe coloana. Acest model se livreaza fara stativul de imagini. Iata cateva declaratii ale unor persoane care au cumparat produsul: " ... o unica reproducere a osului care nu poate fi deosebit de unul real. Unul din membrii echipei mele, un foarte renumitt specialist in oase, nu a fost in stare sa deosebeasca un os artificial de unul real." - Prof. Dr. Horst Erich Konig, director Institutul de Medicina Viena. " ... sunt convins ca ati realizat cel mai bun os creat de om vreodata." - Prof. Vladimir Ocharov, rector al Universitatii de Medicina Sofia

 

   
   

VB84 - Coloana vertebrala cu discuri intervertebrale moi

Discurile moi dau o mare doza de realism acestei coloane. Acest model unic demonstreaza cum se deformeaza discurile in timpul schimbarilor de pozitie: corecta - gresita. Este foarte folositoare in a demonstra situatii patologice ale coloanei cum ar fi: scolioza, lordoza, cifoza, subluxatia. Hernia poate fi exemplificata prin apasare. Modelul include maduva spinarii si nervi spinali. Modelul contine propriul stativ, detasabil.

 

   
   

A59/8 - Stativ multifuncţional pentru coloana vertebrală din 3 piese

Nou, unic pe plan mondial, poate fi amplasat pe podea sau pe perete ,din oţel nichelat.

Sus