ANATOMIE -> cap si gat

C05 - Cap cu gât, vizualizare muşchi

Reprezintă musculatura superficială şi profundă, respectiv nervii şi vasele sanguine.  Poate fi detaşată calota superioară a capului, iar creierul poate fi demontat  în 3 piese. Montat pe placă suport detaşabilă, dimensiuni 36x18x18cm.

   
   

C07 - Cap cu gât (4 părţi)

Secţionând modelul, partea stânga  prezintă musculatura cu nervi, vase sanguine şi structura osoasa, şi conţine jumătate de  encefal ce se poate detaşa. Capul este fixat pe o parte detaşabila de gât, secţionat vertical şi oblic.Livrat cu placa suport.  28x19x23cm; 2.2kg

   

C09/1 - Model de cap (6 părţi)

Este modelul nostru de cap cel mai detaliat! Acest model de cap din 6 piese în mărime naturală este fixat pe un suport şi conţine o jumătate de encefal din 4 piese, cu artere. Globul ocular cu nervul optic este şi el demontabil, pe o parte este prezentat nasul, cavitatea bucală, faringele, occiput şi baza craniului. Montat pe un stativ detaşabil, dimensiuni 19x23x22 cm.

   
   

C10/1 - Model de cap (3 părţi )

Acest cap în mărime naturală din 3 piese este fixat pe un suport, o parte prezentând jumătate de encefal detaşabil, cu artere,  globul ocular cu nervul optic, iar cealaltă parte prezintă nasul, cavitatea bucală, faringele, occiput şi baza craniului.  Montat pe un stativ detaşabil, dimensiuni 19x23x22 cm

   
   

C12 - Secţiune mediană a capului

Acest model in relief prezintă cu lux de amănunte toate structurile esenţiale ale capului. Dimensiuni 26x33x5 cm.

   

C13 - Secţiune mediană si frontala a capului

Aceste 2 modele in relief prezinta sectiunea mediana si frontala a capului pe un display comun. Prin aceste modele se pot vedea structurile anatomice ale capului in detaliu. Cele mai importante structuri sunt prezentate, intre care: sectiunea creierului, a maduvei spinarii si a sinusurilor.

   
   

C14 - Jumătate de cap cu vizualizare muşchi

Reprezintă structurile superficiale şi interne (secţiune) ale capului şi gâtului. Dimensiuni 22x18x46cm.

   
   

VB127 - Cap şi gât cu vizualizare muşchi

Reprezintă musculatura superficială a capului şi gâtului, şi anume:  Glandă parotidă, submandibulară (partea dreaptă), musculatura profundă (partea stângă), şi parţial mandibula. Dimensiuni 24x18x24 cm.

   

VB128 - Cap şi gât cu vizualizare muşchi, vase sanguine

Acelaşi caracteristici ca la VB127. În plus sunt reprezentate şi vasele sanguine. Dimensiuni 24x18x24 cm.

   

VB129 - Cap şi gât cu vizualizare muşchi şi nervi

Acelaşi caracteristici ca la VB127. În plus, sunt reprezentaţi şi nervii. Dimensiuni 24x18x24 cm.

   
   

VB156 - Sectiune mediana a capului, 5 parti

Model in relief demontabil in: limba cu glanda sublinguala si musculatura, cartilagiul tiroidian cu musculatura asociata, laringe si glanda tiroidiana.

   
   

W42512 - Cap cu gat, 5 parti

Reprezentarea capului, divizat median. Pielea si muschii faciali de pe partea dreapta sunt indepartati pentru a se putea vedea structurile din adancime. Globul ocular, osul ce acopera sinusurile maxilare si jumatatea dreapta a limbii sunt de asemenea detasabile.

Sus